H I E R


Sinds januari 2020 heeft Galerie Absoluut geen vaste expositieruimte meer. De huur is opgezegd, de kasten leeggeruimd. Galerie Absoluut staat op straat, is thuisloos, een zwerver. We zijn En route, maar waar naar toe? We zijn met onze kunst On Tour, op weg naar vreemde locaties. Vanaf 2020 zijn wij ‘On the Road’.

Geen vaste expositieruimte hebben, geeft een grootse indruk van vrijheid. De mogelijkheden om te exposeren zijn eindeloos. Maar soms, heel soms, missen we de fysieke plek waar iedereen ons altijd weer weet te vinden. Die plek waar onze kunst altijd zichtbaar en aanraakbaar is. Daarom hebben we een boek gemaakt: HIER.

HIER is onze kunst, het beste van het beste dat wij, de kunstenaars van Galerie Absoluut de afgelopen jaren hebben gemaakt. HIER zijn wij, in actie om nieuwe kunst te maken. HIER kun je ons altijd vinden.

HIER is te koop voor de prijs van 12,50 euro. U kunt HIER kopen tijdens onze exposities (wanneer die weer toegestaan zijn).
Of ….. Maak 12,50 euro over op rekening
NL45 TRIO 0254 7649 75 van Stg Absoluut Kunst&zo, onder vermelding van HIER en uw naam. Stuur vervolgens een email naar info@galerieabsoluut.nl met als onderwerp HIER en uw naam. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten waar in Amersfoort u uw exemplaar van HIER kunt ophalen.
Opsturen kan ook. Maak dan 4 euro extra over voor de verzendkosten (16,50 euro in totaal) en neem uw adresgegevens op in de email aan info@galerieabsoluut.nl.


Onze vaste site vind u hier, www.galerieabsoluut.nl